21-06-10

TEST



Insignia's Infocast Internet Media Display, the Dash-aping Chumby frame, now available





Microsoft geeft Bing meer mogelijkheden

21 juni 2010 door: Geert Kelfkens

bing-logo Microsoft breidt deze week de mogelijkheden van zijn zoekmachine Bing verder uit. De verbeteringen hebben voornamelijk betrekking op de mediasector en amusement.

De nieuwe mogelijkheden worden morgen (dinsdag) onthuld op een persbijeenkomst in Hollywood. Dat leidt Computerworld af uit een uitnodiging die Microsoft aan journalisten heeft gestuurd.

Microsoft wil gebruikers veel meer mogelijkheden bieden om met Bing te zoeken naar onderwerpen op het gebied van ‘entertainment’. Amusement is een van de populairste thema’s bij het gebruik van internetzoekmachines. Bing moet het makkelijker maken om antwoorden te vinden op vragen over muziek, televisie, films en online games.

Een vraag op het gebied van muziek levert straks bijvoorbeeld uitgebreide informatie op over artiesten, liedjes inclusief teksten, concerten en aanbiedingen om muziek direct online te kopen. In Bing wordt een muziekspeler geïntegreerd om gevonden muziekstukken af te spelen.

Wie naar bepaalde films zoekt, kan een ‘slim’ antwoord verwachten waarin lokale bioscoopagenda’s en recensies zijn opgenomen. Informatie over tv-programma’s bevat uitzendschema’s en de optie om afleveringen als ‘streaming video’ te bekijken, meldt Computerworld op gezag van anonieme bronnen die de plannen al kennen.

In de naaste toekomst wil Microsoft Bing ook meer mogelijkheden geven voor het zoeken op andere onderwerpen waarvoor veel belangstelling bestaat, zoals gezondheid, reizen en winkelen.

  

17:04 Gepost door Urbain in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dag Urbain ... zie dat je terug bent :-)

Gepost door: Rooske | 22-06-10

Hallo Urbain,

Ik was je kwijt :*).. en ik vond ook nergens meer jouw e-mail adres.
Blij dat je er weer bent ...

Gepost door: freemysoul | 25-06-10

De commentaren zijn gesloten.